Свято Знань «У колі друзів КГСМ №1»


У цей день, як ніколи відчувається радість спілкування, жага до знань та прагнення в усьому до нових звершень, любов до рідної неньки – України, рідної гімназії,.
1 вересня 2016 року в Київській гімназії східних мов №1 в рамках Дня Інтеграції «25 років з Україною в серці» було проведено Свято Знань «У колі друзів КГСМ №1» та посвята у першокласники.
Сьогодні гімназійна родина славетного навчального закладу з вісімдесятирічною історією поповнилась обдарованими учнями – творцями майбутнього України.
Педагогічний колектив КГСМ №1 на чолі з директором Проскурою О. І., батьки та самі діти зробили цей сонячний осінній день яскравим святом, на якому лунали пісні, виконувались хореографічні композиції.
Привітали учнів гімназії з Днем Знань видатні діячі культури: К. Шимків – Заслужена артистка України та сини незабутнього Назарія Яремчука – Дмитро та Назарій. Неочікуваним для учнів і гостей було привітання від батьків та друзів з Китаю. До київських гімназистів завітала величезна панда, яка подарувала всім присутнім море радості й щастя.
Після феєричного дійства учні 11-их класів, які були поруч з маленькими друзями впродовж всього свята, ознайомили першокласників з рідною Альма-Матер, розповівши їм про 80-річну історію Київської гімназії східних мов №1 та показавши навчальні класи закладу. А потім, разом із батьками, учні завітали до актової зали гімназії, де відбулася церемонія «Посвята в першокласники». Оксана Іллівна, як головна дбайлива матуся гімназії, привітала своїх маленьких вихованців, вручивши їм учнівські квитки.
У цей день з гімназійного радіо лунали пісні про Україну, школу, учителів, материнську любов.
День видався надзвичайним, родинним, креативним, веселим.
Сподіваємось, що Свято Знань «У колі друзів КГСМ №1» для кожного стало провідною ниточкою у вишиванці Знань довжиною в ціле життя!