Посвята в гімназисти

Довгоочікуваний день – посвята в гімназисти

17 листопада 2016 року в Київській гімназії східних мов №1 відбулася посвята в гімназисти. Цього дня до гімназійної родини приєдналося ще 93 учні.

Церемонії посвячення в гімназисти передувала тривала та ретельна підготовка учнівських колективів, у ході якої кожен мав якнайширше показати і розкрити свої індивідуальні здібності й таланти, гармонійно інтегрувавши їх у цілісну презентацію всього колективу. Усі презентації за манерою подачі та сюжетом відрізнялись одна від одної, кожна з яких була неповторною і трималась у секреті до дня посвяти.
Посвячення в гімназисти відбувалось як широкоформатний концерт, який розпочався з виступів старших найталановитіших гімназистів, котрі досягли високого рівня у навчанні, спорті, МАН.
Потім на сцену по черзі виходив кожен п’ятий клас, презентуючи глядачам свій колектив у цілому і виокремлюючи особистість кожного гімназиста.
Запальний та веселий 5-А презентував себе у національному стилі, вражаючи різноманітністю талантів та яскравістю кольорів українських вишиванок ; спортивний та енергійний 5-Б запам’ятався своєю вишуканістю та креативністю; дружний та творчий 5-В підкорив глядачів неординарністю та інтелектом.
Свято завершилось урочистим виконанням гімназійного гімну та святковою клятвою п’ятикласників, які обіцяли здобувати знання, не шкодуючи сил, щоб стати гідними людьми, берегти добре ім’я та честь гімназії, шанувати батьків, учителів, дорожити друзями та завжди жити за законами доброти.