Наша підтримка пораненим

10 грудня в Ірпінський військовий госпіталь було відправлено подарунки від учнів Київської гімназії східних мов № 1 ,що зібрано в результаті акції “Сумка самарянина”, присвяченої Дню Збройних Сил України. Волонтер Ірпінського госпіталю Наталія Миколаївна вражена, як багато родин відгукнулися на заклик скласти символічну “Сумку самарянина” – доброчинця для підтримки тих, хто пролив свою кров в боях у зоні АТО.
А як сердечно і щиро, як креативно і неповторно кожен учень з родиною оформив коробку з необхідними і приємними речами для бійців. Хіба могжна перемогти народ, де тільки в одній школі росте стільки патріотів?

У 4 легкових машинах (багажник і салон) довелося везти їх (перша машина була доставлена ще 6 грудня, саме на День Збройних Сил України). Подарунки складено в одній із кімнат волонтерського центру на території госпіталю. Допомогли доставити приємний вантаж на власних машинах Валерій Крочак та Олександр Литвин, а разом із ними допомагали завантажувати і розвантажувати машини – Сергій та Іван Сегеда.