Перший етап обміну освітніми ролями УЧНІ-ВЧИТЕЛІ ДЛЯ УЧНІВ

6 грудня відбувся перший етап обміну освітніми ролями УЧНІ-ВЧИТЕЛІ ДЛЯ УЧНІВ в рамках Програми Третього Фестивалю Партнерства «Освітній Хакатон – 2019», який вже традиційно проводиться  в стінах гімназії. Цей день надовго залишиться в спогадах всіх присутніх , особливо учнів, які отримали можливість відчути себе директором, адміністрацією, вчителями…. А педагоги , в свою чергу, мали змогу повчитися новому у своїх молодших колег.
В цей день кафедра вчителів англійської мови отримала нового керівника – заступником директора з іноземних мов став учень 11-Б класу Арсеній Приз! Він  з усією готовністю і відповідальністю перейняв  на себе обов’язки перевірити  готовність  старшого  корпусу до початку нового робочого дня, зробити заміни відсутніх вчителів, провести уроки англійської мови, відвідати уроки та надавати консультації своїм колегам, взяти участь в оперативних нарадах заступників при директорові!
Незабутніми враженнями і корисним досвідом тепер  можуть поділитися учні гімназії, які мали змогу провести уроки англійської мови як і основній школі, так і початковій! А це семикласниця Мартиненко Аліса, дев’ятикласники Поліщук Вікторія, Юдицький  Дмитро, десятикласники Поліщук Олександра, Перегняк Нікіта, Крюкова Олександра, Артеменко Матвій, Закалюк Антоніна, Сафоник Дарина, Гончарова Марія, одинадцятикласники Приз Арсеній, Карандась Марк та багато інших юних педагогів!
По закінченню цього неймовірного дня можна бути впевненими на 100 % : у нас росте прекрасна зміна, якою пишаємося!

#Освітній_хакатон_2019
#storykgsm1