Організація харчування у КГСМ №1 у період адаптивного карантину

Ось і минув перший місяць нового 2020-2021 навчального року. Безоплатні сніданки для учнів 1-4 класів мають затверджене нове примірне двотижневе меню, яке базується на так званих «сухих сніданках» з додаванням кисломолочної продукції. Сніданки передбачають: запашну булочку власного виробництва, запечене м’ясо, картоплю, сезонні фрукти (яблуко, сливи), є один молочний та рибний день.

На час пандемії COVID-19 контроль за шкільним харчуванням дітей посилений. Дирекція гімназії спільно з працівниками їдальні докладають всіх зусиль, щоб харчування дітей відповідало санітарним вимогам, які діють у період протиепідемічних заходів, було смачним і корисним.

Враховуючи підвищений інтерес батьків до харчування здобувачів освіти, кожного ранку публікуються фото шкільного сніданку на офіційній сторінці  у Facebook та Telegram для батьків. Ми максимально відкриті й показуємо, чим насправді харчуються наші з вами діти. Головне сьогодні —заходи безпеки, щоб вберегти дітей та їх сім’ї від масових заражень.  Бажаємо всім здоров’я!