Онлайн-зустрічі з батьками першокласників КГСМ №1

Конструктивно, дієво та в той же час по-сімейному затишно пройшли онлайн-зустрічі директорки Київської гімназії східних мов №1 Оксани Іллівни Проскура з батьками першокласників.

За кілька днів до події  батьки заповнили гугл-форму, вказавши, яку інформацію вони хотіли б почути від директорки, а також обрали зручний для них день та час проведення.

Зустрічі проходили з батьками кожного класу окремо. Батьки першокласників мали змогу розповісти про свої враження, здобутки, проблеми, поставити питання, які турбують найбільше, та отримати на них відповіді безпосередньо від директорки. На окремі питання щодо власної дитини батьки отримали письмову відповідь на вказану ними у гугл-формі електронну адресу.

Найбільше батьків цікавили питання адаптації першокласників до навчання, харчування, роботи гуртків, особливості організації освітнього процесу, питання безпеки перебування в гімназії, облаштування освітнього простору.

Такі зустрічі об’єктивно продемонстрували   роботу класних керівників та вихователів класів щодо вчасного поінформування батьків, вирішення різноманітних поточних питань, індивідуальної роботи з батьками. Неформальне спілкування з директоркою дало змогу зняти певну  тривожність батьків, налаштувати їх на співпрацю з педагогами.

Батьки дослухалися до порад Оксани Іллівни. Пропозиції,  побажання, та також теплі, зворушливі слова подяки та підтримки  від батьків звучали в кожному класі. Такий досвід у проведенні зустрічей онлайн доводить думку про те, що в тісній співпраці батьків і адміністрації освітнього закладу полягає подальший успіх роботи всього педколективу та комфортність перебування в закладі освіти всіх учасників освітнього процесу, а разом усе це сприяє успішному навчанню та вихованню дітей!