Вітання учасникам конкурсу, присвяченому Дню дітей у Туреччині

Будь-який конкурс передбачає поглиблення знань, мотивацію до навчання та пізнання світу довкола. А ще це набуття нового досвіду, комунікація, бажання йти до мети та досягати її.
Так було й цього разу, коли наші гімназисти (більше 30 осіб) узяли участь у конкурсі відеороликів і малюнків про неповторну Туреччину. До слова, участь у цьому заході взяли не лише учні, котрі вивчають турецьку, а також юні арабісти та китаїсти, що вже почали думати про вивчення ще однієї східної мови. 
Зважаючи на протиепідемічні заходи, учні молодшої школи (більше 20 маленьких тюркологів) отримають подарунки (як і минулоріч) поштою. Старші учні з дотриманням всіх протиепідемічних заходів мали нагоду зробити це безпосередньо в Посольстві Республіки Туреччина в Україні. Надзвичайний і Повноважний Посол Туреччини в Україні пан Ягмур Гульдере особисто вручив подарунки учасникам, які підготував Інститут імені Юнуса Емре в Києві за сприяння Посольства, подякував адміністрації, батькам, дітям за увагу до Туреччини, її мови та культури. Пан Посол сподівається, що цього року разом із нами зможе відсвяткувати визначний гімназійний ювілей. Творчість наших учнів надихає🇹🇷🇺🇦