За лідерами майбутнє

10 червня 2021 року Київська гімназія східних мов №1 вітала фіналістку національного відбору VI Міжнародного конкурсу учнівських промов “Знайди свій голос” та володарку ОСОБЛИВОЇ ВІДЗНАКИ ученицю 9-А класу Олександру Лисенко, учасницю програми “Лідер у мені”.

Тема промови Олександри: «Рівні можливості для підлітків». https://leaderinmespeechcontest.us.launchpad6.com/contest6/entry/2527

Олександра Лисенко переконана, що є декілька чинників, які впливають на те, що підлітки не займаються улюбленими справами: брак часу, брак знань, фінансова неспроможність та страх перед більш досвідченими однолітками. Це наштовхнуло учасницю відбору на створення простору, де діти могли б ділитися їхніми знаннями та досвідом, незважаючи на фінансові та будь-які інші труднощі. Досвід може бути різним: від того, як приготувати ту чи іншу страву — до того, як почати грати на гітарі. Для цього учениця створила YouTube канал “How to”. Щиро вдячні всім, хто підтримував нашу гімназистку і віддав голос за Олександру! Пишаємося такими талановитими дітьми! Сертифікати та Подяки про проходження пілотного курсу програми “Лідер у мені”  учням 1-го, 5-го та 7-го рівнів, які проходили навчання онлайн, вручила тренер Тамара Недобор. Вітаємо наших учнів, які зробили перші кроки для розвитку свого лідерського потенціалу! За лідерами майбутнє!  

#Усе_буде_КГСМ1 #leader_in_me #фіналістка_конкурсу_лідерських_промов #лідер_у_мені