Звернення директорки КГСМ № 1 до гімназійної родини

Люба моя гімназійна Родино!❤
Завершується цей особливий магічний навчальний рік… 
Під час останнього дзвоника простір був неповторно наснажений високим рівнем непідробних, справжніх і дуже щирих емоцій! Емоцій гордості за кожного, хто не схибив і був поруч, підтримуючи нас, педагогів, власних дітей – УСЕ, що пов’язано з нашою рідною гімназією!
За цей магічний  2020-2021 навчальний рік ми так багато зробили, навчилися, а ще більше зачарували на майбутнє! І це обов’язково здійсниться!🧚‍♀️
Ми знали, що завжди варто прагнути більшого. Ми  зібрали навколо себе найкращих! Ми не боялися труднощів. Ми йшли далі, коли інші хотіли зупинитися. Нас знають у всьому світі! Ми – номер один, завжди й в усьому, вже 85 років! 
❤️ Неймовірні! Красиві! Талановиті! Круті! Класні! Із почуттям гумору, із бажанням творити сучасне та майбутнє України та змінювати світ на краще, дорогі наші учні, любі випускники 2021! Замість тисячі слів – Дякую! Дякую, що мали щастя навчати вас! Дякую, що іноді й нас навчали. Ми трималися один одного в різні хвилини шкільного життя. І не схибили! Не можна повернутися в минуле та змінити свій старт, але можна стартувати зараз  та прийти до солодкої перемоги на фініші! А кожен фініш – це, по суті, старт! Вірю в кожного та люблю!
❤️ Шановні! Любі! Професійні, із фантастичною працездатністю, дорогі  мої колеги! Ні, точніше, однодумці, натхненники, орієнтири, цілі галактики мудрості та терпіння! Ви робите цей  світ досконалішим! Ви щиро віддаєте серце дітям і є прикладом для наслідування! Я пишаюся вами та нашою спільною роботою. Дякую за все!
❤️ Дякую, дорогі батьки, за ту силу натхнення та підтримки, яку ви даєте своїм дітям та вчителям. Почуття   вдячності  за ваших дітей  настільки велике, що цим хочеться поділитися з усім світом. Дякую, що довірили нам найрідніших, найдорожчих, найбажаніших – ваших дітей, а тепер дозволю собі сказати, НАШИХ!
❤️ Безмежно вдячна всім, хто був і є поруч  весь цей  незабутньо магічний  рік. А коли я думаю, скільки усього в нас попереду, у мене просто перехоплює подих і бракує слів! Адже горизонти майбутнього неозорі, далекоглядні та неймовірно привабливі, як саме життя! Ходімо в майбутнє разом із  
Класною
Гімназією
Словесної
Магії № 1!
Щиро ваша директорка КГСМ № 1 ❤