Конференція за участі Надзвичайного та Повноважного Посла КНР в Україні ЙВ пана Фань Сяньжуна напередодні зимових Олімпійських ігор у Пекіні

Уже менше ніж за 10 днів у Пекіні (Китайська Народна Республіка) стартують ХХІV зимові Олімпійські ігри, у яких візьмуть участь близько 3 тисяч найкращих атлетів із усього світу. Більше сорока з них представлятимуть нашу країну. Із цієї нагоди та за сприяння Торгово-промислової палати України, а також за участі Надзвичайного та Повноважного Посла КНР в Україні ЙВ пана Фань Сяньжуна, представників інших організацій та установ 26 січня відбулася конференція, яка була присвячена цій важливій даті в спортивному житті всього світу.
Усі учасники конференції сходилися на думці, що цьогорічні зимові Олімпійські ігри хоч і пройдуть без участі глядачів під час змагань, зважаючи на пандемію, яка охопила світ, проте тепло сердець та щирі вболівання глядачів підтримають спортсменів і надихнуть їх на високі спортивні результати. Учасники конференції тепло зустріли виступ Надзвичайного та Повноважного Посла Китайської Народної Республіки в Україні пана Фань Сяньжуна, країна якого відмінно підготувалася до найважливішої спортивної події цієї зими та року. Також із добрими словами підтримки звернулися до присутніх та спортсменів, які прибувають до китайської столиці, учасники форуму, серед яких і відомі українські спортсмени – Жан Беленюк та срібна олімпійська призерка Ольга Солодуха. Приємним є і той факт, що учні Київської гімназії східних мов №1 також записали кілька відео з привітаннями спортсменам та щирими побажаннями успіху. Відеоролики могли переглянути й учасники конференції.
На заході наш заклад освіти представляли заступниця директора з питань міжнародної співпраці Оксана Манжелій та вчителька китайської мови Хань Ліна-лаоши.
Хочемо подякувати за запрошення на конференцію, присвячену початку зимової Олімпіади в Пекіні, а також усім спортсменам побажати високих досягнень та об‘єднатися довкола красномовного гасла зимових Олімпійських ігор – 2022: «Разом до спільної перемоги»!