ХІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2022»

Нещодавно відбулася ХІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2022». У ході цієї важливої події Київська гімназія східних мов №1 нагороджена золотою медаллю в номінації «Проєктування моделей професійної підготовки і підвищення кваліфікації педагогічних працівників в умовах формування системи освіти» та Дипломом за активну участь у розбудові національної освіти й популяризації освітніх, наукових і інноваційних досягнень. 
Директорка гімназії Оксана Іллівна Проскура нагороджена Почесною грамотою виставки за вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики у сфері освіти.
У рамках зустрічей під час науково-практичної конференції «Освітнє лідерство як управлінська парадигма для успіху Нової української школи» доповідачі директорка Проскура О.І., заступник директора з навчально-виховної роботи Манжелій О.В., заступник директора з навчально-методичної роботи Савченко М.П., заступник директора з виховної роботи Луцак О.В., методист Косянчук С.В. презентували інноваційну модель розвитку лідерства в державному управлінні освітою для Нової української школи, інноваційні проєкти як ключові інструменти розвитку лідерства – важливого інституційного ресурсу у педагогічній системі гімназії, виокремили досвід для України підходів до розвитку освітнього лідерства в закордонному науковому дискурсі, визначили роль лідерства в освітній дипломатії, у діалозі України з країнами Сходу для культури миру. Усіх доповідачів нагороджено Сертифікатами конференції.
 Участь у таких заходах – це презентація засад освітньої дипломатії, які впроваджено в Київській гімназії східних мов №1.