26 січня – День Республіки Індія

26 січня в Посольстві Республіки Індія в Україні за участі Надзвичайного та Повноважного Посла Індії в Україні ЙВ пана Харша Кумара Джейна відбувся урочистий прийом із нагоди 74-ого Дня народження Республіки Індія. На запрошення його Високоповажності пана Посла, на заході присутніми були директорка Київської гімназії східних мов №1 Оксана Іллівна Проскура, заступник директора Оксана Володимирівна Манжелій і вчителька мови гінді Катерина Валеріївна Довбня. Урочистий прийом розпочався з підняття прапора Республіки Індія та виконання Гімну.

Згодом гості перейшли до приміщення Посольства, де мали змогу почути звернення Його Високоповажності Посла пана Харша Кумара Джейна, яке він розпочав зі слів вітання народові Індії та України, а також відзначив гуманітарну допомогу, яку надає нашій країні Уряд Індії, індійські компанії та члени індійської діаспори в Україні. Як зазначив пан Посол під час свого виступу, така допомога була надана й Київській гімназії східних мов №1. Також ЙВ пан Посол Харш Кумар Джейн нагадав гостям урочисого прийому історію свята.
Гості заходу мали нагоду переглянути культурну програму, як-от перформанси індійських танцювальних колективів.

Вітаючи з Днем Республіки Індія, ми вдячні Посольству Республіки Індія в Україні та особисто Надзвичайному та Повноважному Послу Республіки Індія в Україні ЙВ панові Харшу Кумару Джейну за підтримку нашого закладу освіти та сприяння в наданні Київській гімназії східних мов №1 гуманітарної допомоги.
Раді будемо бачити такого високого гостя в нашому гостинному закладі освіти.